luni, 27 iunie 2011

I really need a little help!

Dragii mei, desi nu sunt noua in toata treaba aceasta a blogului, ma pricep sa scriu, sa schimb sablonul (desi mi-ar place sa-l imbunatatesc), sa fac anumite setari.

Voi dragilor sunteti intr-un numar micut, dar semnificativ, cei care imi urmariti blogul, iar 1-2 persoane, sunt sa zic 'abonate' la blogul meu, se intereseaza prin comenturi si imi apreciaza munca.Deci, i'm not new in the bussines but i need help.

Am nevoie de cateva sfaturi despre urmatoarele:

1.Cum pot urmari un blog?Adica nu gasesc unde sa pot da click, sa pot urmari blogul respectiv.

2.Vreau sa stiu cum as putea sa-mi imbunatatesc blogul, aplicatii etc.Cele oferite de blog sunt totally boring.

Cam atat imi vine in minte acum, insa ce ma intereseaza in mod special este punctul 1.

Astept feedback cat mai repede posibil!

Un comentariu:

Rosaline spunea...

Asa. Pt punctul:
1, Ca sa urmaresti un blog, mai intai trebuie sa intri pe acesta, dand click pe avatarul sau si urmarind linkul cu numele blogului sau. Apoi intri pe blogul respectiv si ii rasfoiesti pagina pana gasesti casuta cu "Persoane interesate". Acolo, deasupra, poti sa gasesti casuta urmariti. Mai departe te indruma PC-ul si nu e greu, te loghezi cu numele blogului tau si iti apare iconita ta la persoanele interesate ale persoanei respective. Dupa aceea, de la tabloul tau de bord vei putea urmari in fiecare zi ce a scris bloggerul pe care il urmaresti.
Mai poti sa urmaresti pe cineva si copiind linkul blogului si dandu-i paste la tabloul de bord, la "bloguri pe care le urmaresc" - "adaugare".

2. Poti sa-l imbunatatesti cu muzica, de pe mixpod (http://www.mixpod.com/) unde iti faci cont, o lista de cantece si ii copiezi codul. La tabloul tau de bord e si sectiunea design. Adauga HTLM/Java script si pui codul respectiv.

Poti sa-ti mai pui si ceasuri (http://www.clocklink.com/), desene (http://www.glitter-graphics.com/), expunere de diapozitive cu un cont (https://picasaweb.google.com/) si mai poti lua si designuri super dragute de aici (http://hotbliggityblog.com/), toate fuctioneaza pe baza de cod, paste si HTLM/Java Script.

:) Cam astea au fost cele care mi-au venit in minte. Sper sa-ti fie de folos.